English | Dansk

Mitula Trovit Nuroa Nestoria Globaliza Kleding NL Fashiola icasas

Fortrolighedspolitik

Dette er en engelsk oversættelse. I tilfælde af en uoverensstemmelse mellem den engelske og den oversatte, vil den engelske version sejre.

 

Hos Lifull Connect forstår vi vigtigheden af personoplysninger for vores brugere og kunder. Vi er forpligtet til dine rettigheder til beskyttelse af personlige oplysninger og databeskyttelse.

 

Denne fortrolighedspolitik beskriver behandlingen af personlige oplysninger, der leveres eller indsamles på de websteder og applikationer (“platformen”), hvor denne privatlivspolitik offentliggøres eller omdirigeres til. Denne fortrolighedspolitik er i overensstemmelse med den gældende lovgivning på de steder, hvor vi opererer. I nogle tilfælde kan vi inkludere yderligere meddelelser om beskyttelse af personlige oplysninger, der er specifikke for visse regioner.

 

Denne politik forklarer de formål, som dine personoplysninger kan blive behandlet til af platformen. Læs venligst dette omhyggeligt. Ved at bruge platformen eller en tjeneste, der stammer fra den, accepterer du, at du er blevet informeret om den brug, vi gør af indsamlede personoplysninger.

 

Denne politik gælder ikke for andre grupper af registrerede, der ikke er medtaget i den.

Lifull Connect er dannet af forskellige virksomheder og mærker. Denne privatlivspolitik udstedes på vegne af den gruppe af virksomheder, der er en del af Lifull Connect, så når vi nævner “Lifull Connect”, “vi”, “os” eller “vores” i denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, henviser vi til det relevante firma Lifull Connect, der er ansvarlig for behandling af dine data. Den dataansvarlige varierer afhængigt af det land og mærke, der leverer tjenesterne eller indsamler dataene. Du kan finde den tilsvarende dataansvarlige i vores portaler juridisk meddelelse eller vores aggregators juridiske meddelelse.

 

Vores mærker er opført her: her.

 

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige (DPO) her.

Lifull Connect får adgang til følgende personoplysninger:

 

  1. a) Personoplysninger, der frivilligt leveres af brugere:
  • Navn
  • Telefonnummer
  • Indstillinger
  • E-mailadresse
  • Type af påmindelser, der skal modtages
  • Favorit egenskaber
  • Geolocation, kun hvis brugeren aktiverer denne indstilling på sin enhed.
  • Alle personlige data, der sendes direkte til Lifull Connect

 

  1. b) Personoplysninger, der frivilligt udleveres af agenter udviklere eller fagfolk:
  • Fuldt navn
  • Fuld adresse/registreret adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Faktureringsoplysninger
  • Andre kontaktoplysninger (Whatsapp id, Linje-id, Skype-id, Messenger id, Wechat id og / eller hjemmeside url).
  • Geolocation, kun hvis agenten aktiverer denne mulighed på hans / hendes enhed.
  • Alle personlige data, der sendes direkte til Lifull Connect

 

  1. c) Personoplysninger, der frivilligt leveres af ejere:
  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Ejendomsoplysninger (når du udgiver en annonce): hel eller delvis adresse, billeder /videoer, beskrivelse og karakteristika, kontaktoplysninger (Whatsapp-id, linje-id, Skype-id, Messenger-id, Wechat-id) og /eller webadresse.

 

  1. d) Personoplysninger, der automatisk indsamles af Lifull Connect:

 

Når du interagerer med vores hjemmeside, kan vi automatisk indsamle tekniske data om dit udstyr (IP-adresse, enhedsoplysninger), browserhandlinger og mønstre. Vi indsamler disse personoplysninger ved hjælp af cookies, serverlogfiler og andre lignende teknologier. Vi kan også modtage tekniske data om dig, hvis du besøger andre hjemmesider, der anvender vores cookies:

  • Enhedsdata: operativsystem, version eller entydige id’er. I eksempel navnet på det movil-netværk, der bruges af enheden.
  • Geolocation data: Kun i tilfælde af at du godkender dens anvendelse.  Geolocation kan bestemmes af IP-adresse, GPS, Wi-Fi-adgangspunkter og movil tjenester tårne. Under alle omstændigheder vil det blive brugt til at aktivere nogle funktioner, der er nødvendige for at levere tjenesterne og i nogle tilfælde til at levere annoncer relateret til din placering.
  • Navigationsdata: oplysninger om din aktivitet på vores hjemmesider, som kan omfatte websteder, hvorfra du får adgang til vores hjemmesider, søgninger udført, dato og time for besøgene, interaktion med annoncer, oprettede advarsler og besøgsvarighed. Disse oplysninger giver os mulighed for at foreslå annoncer eller produkter, der ligner dem, du ledte efter, og tilpassede annoncer, der vises til dig.

 

Hvis du har brugt en profil på det sociale netværk til (f.eks. Facebook eller Google) til at oprette en konto på vores websteder:

 

Dette er helt frivilligt og vil indebære, at vi ud over dit brugernavn til det tilsvarende sociale netværk vil kunne få adgang til andre personlige data under din profil, som din adresse, navn, identifikator, køn, billede, kontakter, grupper, præferencer og hobbyer og andre data, altid i henhold til dine privatlivsindstillinger på det pågældende netværk. Under alle omstændigheder vil vi kun få adgang til de data, du har givet disse enheder tilladelse til at dele med os, og kun til de samme formål, som hvis du registrerer dig direkte hos os. Oplysninger om dette vil blive givet til dig, før du registrerer dig via denne mulighed, men vi anbefaler dig at læse omhyggeligt Vilkår og betingelser for disse platforme, før du giver tilladelse til os. Uden minimumsoplysninger kan vi ikke oprette en brugerkonto.

 

Tilmeld dig vores tjenester er helt frivilligt, men for a), b) og c) nogle områder er obligatoriske og bør leveres for at levere vores tjenester. Hvis det ikke leveres, vil vi ikke være i stand til at levere tjenesterne. Disse felter markeres normalt med en stjerne, eller der vil blive informeret om dette.

Dine personoplysninger vil blive behandlet til de formål, der er beskrevet i denne politik Denne politik er baseret på gældende lovgivning, valg og kontroller, der gælder for dig. Vi kan bruge de oplysninger, der indsamles fra dig, eller fra enheder, der er knyttet til dig, til at:

  • registrere dig som bruger og oprette din konto.
  • levere vores tjenester, i henhold til den juridiske meddelelse og gældende vilkår og betingelser eller dem, der kan etableres i fremtiden med hver af brugerne.
  • besvare høringer eller anmodninger om oplysninger fra brugere/agenter/ejere.
  • uploade annoncer fra agenter/ejere og offentliggøre dem på vores hjemmesider.
  • holde dig orienteret om vores tjenester, aktiviteter, projekter, opdateringer og nye hjemmeside (r) eller applikation (r) funktioner ved hjælp af meddelelser / nyhedsbreve sendt via e-mail og / eller andre elektroniske midler.
  • tilpasse indhold og oplevelser. De oplysninger, du giver, giver os mulighed for at generere brugerprofiler for at kunne tilbyde dig annoncer, produkter eller tjenester fra Lifull Connect eller vores partnere på en personlig måde.
  • drive, forstå, optimere, udvikle eller forbedre vores hjemmesider, produkter, tjenester og drift.
  • opdage, undersøge og forhindre aktiviteter, der kan krænke vores politikker eller betragtes som ulovlige.
  • administrere din deltagelse i en konkurrence eller præmie.
  • offentliggøre dine kommentarer (hvor det er relevant), hvis du er registreret bruger.

Lifull Connect kan behandle dine personoplysninger af et af følgende juridiske årsager:

  • Hvis det er nødvendigt i forbindelse med kontraktlige forpligtelser: styring af regnskaberne og levere vores tjenester.
  • For at overholde en juridisk forpligtelse, der gælder for Lifull Connect.
  • Legitim interesse i at holde dig informeret om Lifull Connect-produkter og -tjenester og sende enhver form for kommunikation ved hjælp af de angivne kontaktoplysninger.
  • Baseret på dit givne samtykke til at holde dig orienteret om Lifull Connect-produkter og -tjenester og til at sende meddelelser af interesse ved hjælp af de angivne kontaktoplysninger.

Lifull Connect vil kun dele dine personoplysninger med andre enheder i følgende tilfælde:

  • Ejere, annoncører og agenter
  • Portaler eller platforme, der udgiver annoncer
  • Når du anmoder om en tjeneste og/eller flere oplysninger via den kontaktformular, der stilles til rådighed til dette formål.
  • Hvis du sender en tilføjelse på vores platforme, vil dine kontaktoplysninger (leveret til os) samt oplysninger om ejendommen eller produktet, der er inkluderet på tilføjelsen, blive offentliggjort, og alle vores besøgende og brugere vil have adgang til den.
  • I resten af disse årsager vil dine personoplysninger ikke blive delt, solgt eller videregivet. Ikke desto mindre kan dine personoplysninger blive videregivet til tilsynsmyndigheder eller andre tredjeparter i henhold til gældende lovgivning.
  • Derudover, og hvor det er relevant, hvis du anmoder om overførsel af dine data, vil vi meddele dem til modtageren, at du angiver

 

Desuden kan du afhængigt af formålet med indsamlingen få adgang til dine personoplysninger ved at:

  • Tredjepartstjenesteudbydere, der kan behandle personoplysninger i henhold til instruktionerne fra Lifull Connect, ved at anvende de relevante sikkerhedsforanstaltninger, der er nødvendige for at sikre, at vi kan dele personoplysninger i henhold til loven om beskyttelse af personlige oplysninger, der kan håndhæves. Vi er blandt andet afhængige af tredjepartsudbydere til hosting af data, afsendelse af elektronisk kommunikation eller generel support og udvikling.
  • Andre virksomheder i Lifull Connect-koncernen, i henhold til vores legitime interesse, for interne ledelsesproblemer, i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger.

Du kan udøve følgende rettigheder, altid i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning:

  • Retten til at anmode om adgang til dine personoplysninger: Du kan forhøre Lifull Connect om behandlingen af dine personoplysninger og få adgang til disse
  • Retten til at slette dine personoplysninger
  • Retten til at rette dine personoplysninger, hvis de er unøjagtige eller ufuldstændige
  • Retten til at trække dit samtykke tilbage. Tilbagetrækning af samtykke påvirker ikke lovligheden af behandling baseret på samtykke, før det trækkes tilbage
  • Indgive en klage til den tilsvarende databeskyttelsesmyndighed i dit land og/eller område
  • Retten til overførsel af personoplysninger: Hvis du ønsker at få dine personoplysninger behandlet af en anden dataansvarlig, vil Lifull Connect gøre det muligt at overføre dine personoplysninger til den nye dataansvarlige, der er angivet
  • Retten til at anmode om en begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger
  • Retten til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger
  • Retten til ikke at være underlagt en afgørelse, der udelukkende er baseret på automatiseret behandling af dine personoplysninger

 

Under alle omstændigheder vil alle personoplysninger, der er knyttet til brugerens konto, samt alle oplysninger og/eller indhold, der er inkluderet i den tilsvarende profil, blive fjernet, samtidig med at brugeren udøver retten til sletning. Hvis brugeren udøver sletningsretten i forbindelse med personoplysninger, der er nødvendige for at levere tjenesterne på platformen, vil Lifull Connect desuden blive tvunget til at opsige sit forhold til brugeren og afmelde derfor brugeren, som ikke vil være berettiget til at indgive noget krav overhovedet i denne henseende. Sletningen vil blive gennemført, uden at dette berører forpligtelsen til den blokering, der er fastsat i visse gældende databeskyttelsesforordninger.

 

Brugere kan udøve deres rettigheder ved at sende en skriftlig meddelelse til Lifull Connect’s virksomhedsadresse, der er angivet på vores portalers juridiske meddelelse eller vores aggregatorers juridiske meddelelse eller ved hjælp af denne formular, herunder efter anmodning en fotokopi af ID-kortet eller tilsvarende identifikationsdokument.

 

Vigtigt: Bemærk, at nogle rettigheder, der er inkluderet ovenfor, muligvis ikke gælder for dig på grund af gældende databeskyttelseslovgivning. I så fald, hvis du udøver en ret, der ikke er relevant, vil vi ikke være i stand til at gå videre med det. Tjek dine gældende rettigheder på forhånd for at undgå ulejlighed.

  • Lifull Connect har sikkerhedsforanstaltninger på plads for at forhindre, at dine personlige oplysninger ved et uheld går tabt, bruges eller tilgås på en uautoriseret måde eller ændres eller videregives uhensigtsmæssigt. Derudover begrænser vi adgangen til dine personlige oplysninger til de tredjeparter, der kun skal behandle disse oplysninger af forretningsmæssige årsager. I disse tilfælde sørger vi for, at dine personlige oplysninger behandles efter vores instruktioner og er beskyttet af tavshedspligten.
  • For at beskytte dig har vi indført procedurer for at opdage enhver sikkerhedsbrist, og vi vil underrette dig og enhver gældende privatlivstilsynsmyndighed om enhver overtrædelse, alt efter hvad der er relevant og i overensstemmelse med vores lovmæssige forpligtelser. På trods af den omhyggelige gennemførelse af sådanne foranstaltninger skal brugeren dog vide, at internetsikkerhedsforanstaltninger ikke er uindtagelige.

Lifull Connect behandler dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er angivet i denne fortrolighedspolitik, og opbevarer dine data som angivet i henhold til gældende love og bestemmelser.

 

De kriterier, vi følger i denne henseende, bestemmes af:

  • Formålet med behandlingen af de indsamlede personoplysninger og overholdelse af formålet. Det betyder, at vi opbevarer dine data, mens de er aktive, og indtil du annullerer din konto.
  • Årsagerne til indsamlingen af personoplysningerne: f.eks. kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
  • Obligatoriske opbevaringstider i henhold til kontraktlige og lovgivningsmæssige bestemmelser.

 

Bemærk, at Lifull Connect i nogle tilfælde har pligt til at opbevare visse personoplysninger om brugerne i en yderligere periode afhængigt af de gældende databeskyttelsesforordninger.

Fagfolk, der arbejder med Lifull Connect, som på nogen måde kan gribe ind i de tjenester, der leveres til brugeren, forpligter sig til ikke at videregive eller bruge de oplysninger, de kan få adgang til. Under alle omstændigheder vil alle oplysninger fra brugeren blive betragtet som fortrolige og må ikke bruges til andre formål end forvaltningen af brugerens konto og/ eller de tjenester, der er involveret med Lifull Connect (hvis nogen). I den forbindelse forpligter vi os til ikke at videregive oplysninger om brugeren, medmindre det er juridisk påkrævet.

Lifull Connect opererer globalt, derfor vil det i nogle tilfælde være nødvendigt at overføre dine personoplysninger til tredjelande til operationelle formål. Vi kan overføre dine personoplysninger til:

  • Lifull Connect-gruppeenheder, du kan finde i vores juridiske meddelelse
  • tjenesteudbydere, som vi har brug for til at give dine data

 

Under alle omstændigheder overfører vi kun de krævede minimumsdata for at overholde de formål, der er angivet i denne privatlivspolitik.

 

Hvis du er bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), og dine data overføres uden for EØS, vil vi:

 

Behandl dine personoplysninger på et område, som Europa-Kommissionen har besluttet at yde et passende beskyttelsesniveau, ellers vil vi sikre, at der gives tilstrækkelige garantier for at beskytte dine personoplysninger såsom EU-standardkontraktbestemmelser, bindende virksomhedsregler (BCR), adfærdskodekser eller lignende juridiske mekanismer, der giver os mulighed for at overføre dine personoplysninger med et passende beskyttelsesniveau. Du kan anmode om yderligere oplysninger om de mekanismer, der bruges til vores databeskyttelsesrådgiver, selv en kopi af de anvendte kontraktbestemmelser, bare klik her.

Vi vil hverken indsamle eller behandle personoplysninger, som kan være særligt følsomme eller indgå i den særlige kategori af bruger personoplysninger, medmindre disse data er blevet givet eksplicit. Særlige kategorier af personoplysninger omfatter oplysninger om race/etnicitet, politiske holdninger, religiøse, filosofiske eller lignende overbevisninger, medlemskab af fagforeninger, genetiske data, biometriske data, der udelukkende anvendes til identifikation af en person, sundhedsdata, seksuel life eller seksuel orientering.

Platformen er ikke designet til eller adresseret til børn under 16 år (16 år), som ikke må bruge den uden tilladelse fra deres forældre eller værger. I den forbindelse indsamler vi ikke oplysninger fra personer under den pågældende alder med fuldt overlæg. Under alle omstændigheder, hvis nogen forældre eller værger mener, at deres børn har givet os personoplysninger uden deres samtykke, bør de give os besked ved at skrive til her.

Vi forpligter os til ikke at bruge dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål uden dit udtrykkelige forudgående samtykke.

 

Hvis vi har et forretningsforhold til dig, kan vi desuden sende dig oplysninger om vores produkter eller tjenester baseret på vores legitime interesser.

 

Hvis du til enhver tid ønsker at stoppe med at modtage kommercielle eller promotionaI oplysninger fra Lifull Connect eller tredjeparter, kan du afmelde dig direkte fra marketingkampagner gratis, ved at kontakte os på her.  eller ved at trykke på fravalgsknappen i dit foretrukne panel på brugerens konto. Du kan også bruge opt-out-proceduren i enhver kampagnemeddelelse, der modtages fra Lifull Connect.

 

Bemærk, at selvom du beslutter dig for ikke at abonnere, eller hvis du beslutter dig for at afmelde dig fra at modtage salgsfremmende e-mails eller nyhedsbreve, kan vi være nødt til at fortsætte med at kontakte dig i forbindelse med vigtige oplysninger af ikke-kommerciel karakter, såsom problemløsning, inaktivitet eller manglende brug, afsløring og forebyggelse af fejl eller generelt overholdelse af platformens juridiske meddelelse og operationelle procedurer.

Lifull Connect integrerer indholdet af de forskellige klassificerede annoncewebsteder i vores platform og dirigerer kvalitetstrafik til deres reklamer. Desuden er vi i stand til at generere yderligere trafik ved at sende den rigtige annonce til den rigtige bruger på det rigtige tidspunkt gennem vores indfødte reklameprodukter. Vi bruger automatiserede beslutningsprocedurer til at besvare dine valg på platformens søgemaskine for at gengive tjenesterne i henhold til den juridiske meddelelse og tilbyde dig en kvalitet og tilfredsstillende service, som er i overensstemmelse med din søgning.

 

Vi genererer også brugerprofiler. For at gøre dette bruger vi cookies (hvis du har givet dit samtykke) og lignende teknologier, der giver os mulighed for at indsamle oplysninger om de søgninger, du har foretaget, de annoncer eller sektioner, du har klikket på, de sidste annoncer, du har besøgt, eller de annoncer, vi har vist dig på vores hjemmesider. Disse oplysninger giver os mulighed for f.eks. at vise dig forslag, der ligner dine søgninger eller besøgte annoncer, eller til at vise dig tilpassede annoncer, der er relateret til dine søgninger. Vi kunne også gemme din pseudonyme IP-adresse for at sende dig kommerciel kommunikation baseret på din placering.

Platformen indeholder links til andre typer websteder, applikationer eller platforme, som vi mener kan være potentielt opesigtsvækkende og nyttige for dig. Husk dog, at vi hverken understøtter eller anbefaler indholdet og/eller tjenesterne deri, og at vi ikke er ansvarlige for deres privatlivspolitikker eller vilkår for brug. I den forbindelse anbefaler vi, at du læser privatlivspolitikkerne for alle websteder, du måtte besøge. Husk, at bestemmelserne heri kun gælder for personoplysninger, der indsamles og/eller behandles af Lifull Connect.

Vi vil kun bruge dine personoplysninger som beskrevet i fortrolighedspolitikken, som gælder på tidspunktet for indsamlingen af dine personoplysninger. Lifull Connect forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre denne fortrolighedspolitik ved at offentliggøre de nævnte ændringer på vores platform. Derfor anbefaler vi, at du tjekker privatlivspolitikken, hver gang du går ind på platformen. Du kan afgøre, om en sådan revision har fundet sted, ved at henvise til den dato, hvor denne politik sidst blev opdateret. Brugen af platformen efter ændringerne indebærer accept af dem.

 

Hvis vi til enhver tid beslutter at bruge personoplysninger til andre formål end angivet på indsamlingstidspunktet, vil vi kommunikere den nævnte beslutning til dig via e-mail, forudsat at vi har din e-mailadresse. Hvis dit samtykke er nødvendigt, vil du have mulighed for at godkende eller ikke disse nye formål.

 

Hvis nogen af klausulerne i denne fortrolighedspolitik fjernes eller betragtes som ugyldige, vil dette ikke påvirke resten af vilkårene og betingelserne, som forbliver fuldt gyldige og effektive i henhold til gældende regler fra tid til anden.

English | Dansk