English | Suomalainen

Mitula Trovit Nuroa Nestoria Globaliza Kleding NL Fashiola icasas

Tietosuojakäytäntö

Tämä on englanninkielinen käännös. Jos englanninkielisen ja käännetyn välillä on ristiriita, englanninkielinen versio on etusijalla.

 

Me Lifull Connectilla ymmärrämme henkilötietojen merkityksen käyttäjillemme ja asiakkaillemme. Olemme sitoutuneet tietosuoja- ja tietosuojaoikeuksiisi.

 

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan niiden verkkosivustojen ja sovellusten (“Alusta”) antamien tai kerättyjen henkilötietojen käsittelyä, joissa tämä tietosuojakäytäntö julkaistaan tai ohjataan. Tämä tietosuojakäytäntö on toimintapaikoillamme voimassa olevan lainsäädännön mukainen. Joissakin tapauksissa saatamme sisällyttää tiettyjä alueita koskevia tietosuojailmoituksia.

 

Tässä käytännössä selitetään tarkoitukset, joita varten alusta voi käsitellä henkilötietojasi. Lue tämä huolellisesti. Käyttämällä alustaa tai mitä tahansa siitä johdettua palvelua hyväksyt, että sinulle on ilmoitettu kerättyjen henkilötietojen käytöstä.

 

Tätä käytäntöä ei sovelleta muihin rekisteröityjen ryhmiin, jotka eivät sisälly siihen.

Lifull Connectin muodostavat eri yritykset ja tuotemerkit. Tämä tietosuojakäytäntö annetaan Lifull Connectiin kuuluvan yritysryhmän puolesta, joten kun mainitsemme tässä tietosuojailmoituksessa “Lifull Connect”, “me”, “me” tai “meidän”, viittaamme Lifull Connectin asianomaiseen yritykseen, joka vastaa tietojesi käsittelystä. Rekisterinpitäjä vaihtelee sen mukaan, missä maassa ja brändissä palvelut tarjoavat tai keräävät tietoja. Löydät vastaavan rekisterinpitäjän portaaliemme oikeudellisesta ilmoituksesta tai aggregaattoreiden oikeudellisesta ilmoituksesta.

 

Tuotemerkkimme on lueteltu täällä: täällä.

 

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme täällä.

Lifull Connect käyttää seuraavia henkilötietoja:

 

  1. a) Käyttäjien vapaaehtoisesti antamat henkilötiedot:
  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Asetukset
  • Sähköpostiosoite
  • Vastaanotettavien hälytysten tyyppi
  • Suosikkiominaisuudet
  • Geopaikannus vain, jos käyttäjä aktivoi tämän vaihtoehdon laitteellaan.
  • Kaikki suoraan Lifull Connectiin lähetetyt henkilötiedot

 

  1. b) Agenttien kehittäjien tai ammattilaisten vapaaehtoisesti antamat henkilötiedot:
  • Koko nimi
  • Täydellinen osoite/yritykseen rekisteröity osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Laskutustiedot
  • Muut yhteystiedot (Whatsapp-tunnus, linjatunnus, Skype-tunnus, Messenger-tunnus, Wechat-tunnus ja/tai verkkosivuston URL-osoite).
  • Geopaikannus vain, jos agentti aktivoi tämän vaihtoehdon laitteellaan.
  • Kaikki suoraan Lifull Connectiin lähetetyt henkilötiedot

 

  1. c) Omistajien vapaaehtoisesti antamat henkilötiedot:
  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Ominaisuustiedot (mainosta julkaistaessa): täydellinen tai osittainen osoite, kuvat / videot, kuvaus ja ominaisuudet, yhteystiedot (Whatsapp-tunnus, linjatunnus, Skype-tunnus, Messenger-tunnus, Wechat-tunnus) ja / tai verkkosivuston URL-osoite.

 

  1. d) Lifull Connectin automaattisesti keräämät henkilötiedot:

 

Kun olet vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa, saatamme automaattisesti kerätä teknisiä tietoja laitteistasi (IP-osoite, laitteen tiedot) , selaustoiminnot ja -kuviot. Keräämme nämä henkilötiedot käyttämällä evästeitä, palvelinlokeja ja muita vastaavia tekniikoita. Saatamme myös saada teknisiä tietoja sinusta, jos vierailet muilla verkkosivustoilla, jotka käyttävät evästeitämme:

  • Laitetiedot: käyttöjärjestelmä, versio tai yksilölliset tunnukset. Esimerkiksi laitteen käyttämän movil-verkon nimi.
  • Maantieteelliset sijaintitiedot: Vain siltä varalta, että sallit sen käytön.  Maantieteellisen sijainnin voi määrittää IP-osoitteen, GPS: n, Wi-Fi-tukiasemien ja movil-palvelutornien perusteella. Joka tapauksessa sitä käytetään ottamaan käyttöön joitain ominaisuuksia, joita tarvitaan palvelujen tarjoamiseen, ja joissakin tapauksissa sijaintiisi liittyvien mainosten tarjoamiseen.
  • Navigointitiedot: tiedot toiminnastasi verkkosivustoillamme, jotka voivat sisältää verkkosivustojamme, joista pääset verkkosivustoillemme, tehdyt haut, vierailujen päivämäärä ja tunti, vuorovaikutus mainosten kanssa, luodut hälytykset ja vierailun kesto. Näiden tietojen avulla voimme ehdottaa mainoksia tai tuotteita, jotka ovat samankaltaisia kuin etsimäsi, ja räätälöityjä mainoksia, jotka näytetään sinulle.

 

Jos käytit sosiaalisen verkoston profiilia (kuten Facebookiin tai Googleen) tilin luomiseen verkkosivustoillamme:

 

Tämä on täysin vapaaehtoista ja tarkoittaa, että käyttäjänimesi lisäksi vastaavaan sosiaaliseen verkostoon voimme käyttää muita profiilisi alla olevia henkilökohtaisia tietoja, kuten osoitettasi, nimeäsi, tunnistettasi, sukupuoltasi, kuvaasi, yhteystietojasi, ryhmiä, mieltymyksiä ja harrastuksia ja muita tietoja aina kyseisen verkon tietosuoja-asetusten mukaan. Joka tapauksessa pääsemme käsiksi vain niihin tietoihin, jotka olet valtuuttanut nämä yhteisöt jakamaan kanssamme, ja vain samoihin tarkoituksiin kuin jos rekisteröidyt suoraan meille. Tiedot tästä annetaan sinulle ennen rekisteröitymistä tämän vaihtoehdon kautta, mutta suosittelemme, että luet huolellisesti näiden alustojen käyttöehdot ennen valtuutuksen antamista meille. Ilman vähimmäistietoja emme voi luoda käyttäjätiliä.

 

Rekisteröityminen palveluihimme on täysin vapaaehtoista, mutta a), b) ja c) jotkut kentät ovat pakollisia ja ne olisi tarjottava palveluidemme tarjoamiseksi. Jos sitä ei tarjota, emme voi tarjota palveluita. Nämä kentät on yleensä merkitty tähdellä tai varoitus ilmoittaa tästä.

Henkilötietojasi käsitellään tässä käytännössä kuvattuihin tarkoituksiin Tämä käytäntö perustuu sovellettavaan lakiin, valintoihin ja kontrolleihin, joita sovelletaan sinuun. Voimme käyttää sinulta tai sinuun liittyviltä laitteilta kerättyjä tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • rekisteröi sinut käyttäjäksi ja luo tilisi.
  • tarjota palveluitamme oikeudellisen ilmoituksen ja sovellettavien käyttöehtojen mukaisesti tai niiden ehtojen mukaisesti, jotka voidaan vahvistaa tulevaisuudessa kunkin käyttäjän kanssa.
  • vastata käyttäjien/edustajien/omistajien esittämiin kuulemisiin tai tietopyyntöihin.
  • lataa mainoksia edustajilta/omistajilta ja julkaise ne verkkosivustoillamme.
  • pitää sinut ajan tasalla palveluistamme, toiminnastamme, projekteistamme, päivityksistämme ja uusista verkkosivustoistamme tai sovellusominaisuuksistamme sähköpostitse ja/tai muulla sähköisellä tavalla lähetettyjen ilmoitusten/uutiskirjeiden avulla.
  • mukauttaa sisältöä ja kokemuksia. Antamiesi tietojen avulla voimme luoda käyttäjäprofiileja, jotta voimme tarjota sinulle Lifull Connectin tai kumppaneidemme mainoksia, tuotteita tai palveluita henkilökohtaisella tavalla.
  • käyttää, ymmärtää, optimoida, kehittää tai parantaa verkkosivustojamme, tuotteitamme, palveluitamme ja toimintaamme.
  • havaita, tutkia ja estää toimia, jotka saattavat rikkoa käytäntöjämme tai joita pidetään laittomina.
  • hallita osallistumistasi kilpailuun tai palkintoon.

julkaise kommenttisi (tarvittaessa), jos olet rekisteröitynyt käyttäjä.

Lifull Connect voi käsitellä henkilötietojasi millä tahansa seuraavista oikeudellisista syistä:

  • Jos se on tarpeen sopimusperusteisten obbligaatioiden yhteydessä: tilien hallinta ja palveluidemme tarjoaminen.
  • Lifull Connectiin sovellettavan lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.
  • Oikeutettu etu pitää sinut ajan tasalla Lifull Connectin tuotteista ja palveluista ja lähettää kaikenlaista viestintää annettujen yhteystietojen avulla.

Perustuen antamaan suostumukseesi pitää sinut ajan tasalla Lifull Connectin tuotteista ja palveluista ja lähettää kiinnostuksen kohteitasi koskevia viestejä annettujen yhteystietojen avulla.

Lifull Connect jakaa henkilötietojasi muiden tahojen kanssa vain seuraavissa tapauksissa:

  • Omistajat, mainostajat ja edustajat
  • Mainoksia julkaisevat portaalit tai alustat
  • Kun pyydät palvelua ja/tai lisätietoja tätä tarkoitusta varten saatavilla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.
  • Jos julkaiset lisäyksen alustoillamme, yhteystietosi (jotka on annettu meille) sekä tiedot lisäykseen sisältyvästä omaisuudesta tai tuotteesta julkaistaan ja kaikilla vierailijoillamme ja käyttäjillämme on pääsy siihen.
  • Muissa tarkoituksissa henkilötietojasi ei jaeta, myydä tai luovuteta. Henkilötietosi voidaan kuitenkin toimittaa sääntelyviranomaisille tai muille kolmansille osapuolille sovellettavan lain mukaisesti.
  • Lisäksi ja tarvittaessa, jos pyydät tietojesi siirrettävyyttä, ilmoitamme ne vastaanottajalle, jonka ilmoitat

 

Lisäksi henkilötietojasi voidaan kerätä keräystarkoituksesta riippuen:

  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, jotka voivat käsitellä henkilötietoja Lifull Connectin ohjeiden mukaisesti, soveltaen asianmukaisia turvatoimia, jotka ovat tarpeen sen varmistamiseksi, että voimme jakaa henkilötietoja täytäntöönpanokelpoisen tietosuojalain nojalla. Luotamme muun muassa ja esimerkiksi kolmansien osapuolten palveluntarjoajiin tietojen isännöinnissä, sähköisen viestinnän lähettämisessä tai yleisen tuen ja kehityksen kannalta.
  • Muut Lifull Connect -konsernin yritykset oikeutetun etumme mukaan sisäiseen hallintaan liittyvissä kysymyksissä sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

Voit käyttää seuraavia oikeuksia aina sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti:

  • Oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi: voit tiedustella Lifull Connectilta henkilötietojesi käsittelystä ja käyttää niitä
  • Oikeus poistaa henkilötietosi
  • Oikeus oikaista henkilötietojasi, jos ne ovat virheellisiä tai puutteellisia
  • Oikeus peruuttaa suostumuksesi. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista
  • Valituksen tekeminen maasi ja/tai alueesi vastaavalle tietosuojaviranomaiselle
  • Oikeus henkilötietojen siirrettävyyteen: jos haluat, että henkilötietojasi käsittelee toinen rekisterinpitäjä, Lifull Connect mahdollistaa henkilötietojesi siirtämisen uudelle rekisterinpitäjälle, joka on ilmoitettu
  • Oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista
  • Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
  • Oikeus olla joutumatta yksinomaan henkilötietojesi automaattiseen käsittelyyn perustuvan päätöksen kohteeksi

 

Joka tapauksessa kaikki käyttäjän tiliin linkitetyt henkilötiedot sekä kaikki vastaavaan profiiliin sisältyvät tiedot ja/tai sisältö poistetaan samaan aikaan, kun käyttäjä käyttää poisto-oikeuttaan. Lisäksi, jos käyttäjä käyttää poisto-oikeuttaan sellaisten henkilötietojen osalta, jotka ovat tarpeen palvelujen tarjoamiseksi Alustalla, Lifull Connectin on lopetettava suhteensa käyttäjään ja sen vuoksi peruutettava tilaus käyttäjälle, jolla ei ole oikeutta esittää mitään vaatimuksia tältä osin. Poistot toteutetaan rajoittamatta joissakin sovellettavissa tietosuoja-asetuksissa vahvistettua estovelvollisuutta.

 

Käyttäjät voivat käyttää oikeuksiaan lähettämällä kirjallisen viestin Lifull Connectin yritysosoitteeseen, joka on ilmoitettu portaalissamme Legal Notice tai aggregaattoreitamme koskevassa oikeudellisessa ilmoituksessa, tai käyttämällä tätä lomaketta, mukaan lukien pyynnöstä valokopio henkilökortista tai vastaavasta henkilöllisyystodistuksesta.

 

Tärkeää: Huomaa, että jotkin edellä mainitut oikeudet eivät välttämättä koske sinua sovellettavan tietosuojalainsäädännön vuoksi. Tässä tapauksessa, jos käytät oikeutta, jota ei voida soveltaa, emme voi jatkaa sitä. Tarkista sovellettavat oikeutesi etukäteen, jotta vältyt haitoilta.

  • Lifull Connectilla on käytössä turvatoimet, joilla estetään henkilötietojesi vahingossa katoaminen, käyttö tai käyttö luvattomalla tavalla tai epäasianmukainen muuttaminen tai paljastaminen. Lisäksi rajoitamme pääsyn henkilötietoihisi niille kolmansille osapuolille, joiden on käsiteltävä näitä tietoja vain liiketoiminnallisista syistä. Näissä tapauksissa varmistamme, että henkilötietojasi käsitellään ohjeidemme mukaisesti ja suojataan salassapitovelvollisuudella.
  • Suojellaksemme sinua olemme ottaneet käyttöön menettelyjä tietoturvaloukkausten havaitsemiseksi, ja ilmoitamme sinulle ja kaikille sovellettaville tietosuojaviranomaisille kaikista rikkomuksista tarpeen mukaan ja lakisääteisten velvoitteidemme mukaisesti. Tällaisten toimenpiteiden huolellisesta täytäntöönpanosta huolimatta käyttäjän on kuitenkin tiedettävä, että Internet-turvatoimet eivät ole läpäisemättömiä.

Lifull Connect käsittelee henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määritettyjen tarkoitusten täyttämiseksi ja säilyttää tietosi sovellettavien lakien ja määräysten mukaisesti.

 

Kriteerit, joita noudatamme tässä suhteessa, määräytyvät seuraavasti:

  • Kerättyjen henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja tarkoituksen noudattaminen. Tämä tarkoittaa, että säilytämme tietosi, kun ne ovat aktiivisia ja kunnes peruutat tilisi.
  • Henkilötietojen keräämisen syyt: esimerkiksi voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.
  • Sopimus- ja sääntelymääräysten mukaiset pakolliset säilytysajat.

 

Huomaa, että joissakin tapauksissa Lifull Connectilla on velvollisuus säilyttää tiettyjä käyttäjien henkilötietoja lisäajan sovellettavien tietosuojasäännösten mukaisesti.

 

Lifull Connectin kanssa työskentelevät ammattilaiset, jotka voivat puuttua millään tavalla käyttäjälle tarjottaviin palveluihin, sitoutuvat olemaan paljastamatta tai käyttämättä tietoja, joihin he voivat saada pääsyn. Joka tapauksessa käyttäjän antamia tietoja pidetään luottamuksellisina, eikä niitä saa käyttää muihin tarkoituksiin kuin käyttäjän tilin ja/tai Lifull Connectin kanssa (jos sellaisia on) olevien palvelujen hallintaan. Tältä osin sitoudumme olemaan paljastamatta käyttäjää koskevia tietoja, ellei se ole lain mukaan pakollista.

Lifull Connect toimii maailmanlaajuisesti, joten joissakin tapauksissa on tarpeen siirtää henkilötietojasi kolmansiin maihin operatiivisia tarkoituksia varten. Voimme siirtää henkilötietojasi osoitteeseen:

  • Lifull Connect -konserniyksiköt, jotka löydät oikeudellisesta ilmoituksestamme
  • Palveluntarjoajat, joiden kanssa meidän on toimitettava tietosi

 

Joka tapauksessa siirrämme vain vähimmäisvaatimukset tässä tietosuojakäytännössä ilmoitettujen tarkoitusten noudattamiseksi.

 

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA) ja tietosi siirretään ETA:n ulkopuolelle, me:

 

Käsittele henkilötietojasi alueella, jonka Euroopan komissio on päättänyt tarjota riittävän suojan tason, muuten varmistamme, että henkilötietojesi suojaamiseksi annetaan riittävät takeet, kuten EU:n vakiosopimuslausekkeet, sitovat yrityssäännöt ( BCR), käytännesäännöt tai vastaavat oikeudelliset mekanismit, joiden avulla voimme siirtää henkilötietojasi riittävällä tietosuojan tasolla. Voit pyytää tietosuojavastaavaltamme lisätietoja käytetyistä mekanismeista, jopa kopion käytetyistä sopimuslausekkeista, napsauttamalla tätä.

Emme kerää tai käsittele henkilötietoja, jotka voivat olla erityisen arkaluonteisia tai jotka sisältyvät käyttäjien erityiseen henkilötietoluokkaan, ellei mainittuja tietoja ole nimenomaisesti toimitettu. Erityisiä henkilötietoluokkia ovat rotuun/etniseen alkuperään, poliittisiin mielipiteisiin, uskonnollisiin, filosofisiin tai vastaaviin vakaumuksiin, ammattiliittoihin kuulumiseen, geneettisiin tietoihin, biometrisiin tietoihin, joita käytetään yksinomaan yksilön tunnistamiseen, terveystietoihin, seksuaaliseen lifeen tai seksuaaliseen suuntautumiseen.

Alustaa ei ole suunniteltu tai osoitettu alle 16-vuotiaille lapsille, jotka eivät saa käyttää sitä ilman vanhempiensa tai laillisten huoltajiensa lupaa. Tältä osin emme kerää tietoja tarkoituksellisesti alle mainituilta henkilöiltä. Joka tapauksessa, jos joku vanhempi tai laillinen huoltaja uskoo, että heidän lapsensa ovat antaneet meille henkilötietoja ilman heidän suostumustaan, heidän on ilmoitettava meille kirjoittamalla tähän.

Sitoudumme olemaan käyttämättä henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin ilman nimenomaista ennakkosuostumustasi.

 

Lisäksi, jos meillä on liikesuhde sinuun, voimme lähettää sinulle tietoja tuotteistamme tai palveluistamme oikeutettujen etujemme perusteella.

 

Jos haluat milloin tahansa lopettaa kaupallisten tai myynninedistämistietojen vastaanottamisen Lifull Connectilta tai kolmansilta osapuolilta, voit peruuttaa tilauksen suoraan markkinointikampanjoista ilmaiseksi ottamalla meihin yhteyttä täällä.  tai painamalla asetuspaneelin opt-out-painiketta käyttäjän tilillä. Voit myös käyttää kieltäytymismenettelyä, joka sisältyy mihin tahansa Lifull Connectilta vastaanotettuun kampanjaviestiin.

 

Huomaa, että vaikka päättäisit olla tilaamatta tai jos päätät peruuttaa myynninedistämissähköpostien tai uutiskirjeiden vastaanottamisen, meidän on ehkä jatkettava yhteydenottoa sinuun tärkeiden ei-kaupallisten tietojen, kuten ongelmanratkaisun, toimettomuuden tai käytön puutteen, virheiden havaitsemisen ja ehkäisemisen tai yleensä oikeudellisen ilmoituksen ja alustan toimintamenettelyjen noudattamisen yhteydessä.

Lifull Connect integroi alustamme eri luokiteltujen mainossivustojen sisällön ja ohjaa laadukasta liikennettä mainoksiinsa. Lisäksi pystymme tuottamaan lisää liikennettä lähettämällä oikean mainoksen oikealle käyttäjälle oikeaan aikaan natiivimainontatuotteidemme kautta. Käytämme automaattisia päätöksentekomenettelyjä vastataksemme valintoihisi Platform-hakukoneessa, jotta voimme suorittaa palvelut oikeudellisen ilmoituksen mukaisesti ja tarjota sinulle laadukasta ja tyydyttävää palvelua, joka on hakusi mukainen.

 

Luomme myös käyttäjäprofiileja. Tätä varten käytämme evästeitä (jos olet antanut suostumuksesi) ja vastaavia tekniikoita, joiden avulla voimme kerätä tietoja tekemistäsi hauista, napsauttamistasi mainoksista tai osioista, viimeisistä mainoksista, joissa olet käynyt, tai mainoksista, joita olemme näyttäneet sinulle verkkosivustoillamme. Näiden tietojen avulla voimme esimerkiksi näyttää sinulle ehdotuksia, jotka ovat samankaltaisia kuin hakusi tai vierailtuja mainoksiasi, tai näyttää sinulle hakuihisi liittyviä personoituja mainoksia. Voimme myös tallentaa pseudonyymisoidun IP-osoitteesi lähettääksemme sinulle kaupallista viestintää sijaintisi perusteella.

Alusta sisältää linkkejä muuntyyppisille verkkosivustoille, sovelluksille tai alustoille, joiden katsomme olevan mahdollisesti informatiivisia ja hyödyllisiä sinulle. Muista kuitenkin, että emme tue emmekä suosittele siinä tarjottua sisältöä ja/tai palveluita ja että emme ole vastuussa niiden tietosuojakäytännöistä tai käyttöehdoista. Tältä osin suosittelemme, että luet kaikkien vierailemiesi verkkosivustojen tietosuojakäytännöt. Muista, että tämän asetuksen säännöksiä sovelletaan vain Lifull Connectin keräämiin ja/tai käsittelemiin henkilötietoihin.

Käytämme henkilötietojasi vain tietosuojakäytännössä, joka on voimassa henkilötietojesi keräyshetkellä, kuvatulla tavalla. Lifull Connect pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa julkaisemalla mainitut muutokset alustallamme. Siksi suosittelemme, että tarkistat tietosuojakäytännön aina, kun tulet alustalle. Voit määrittää, onko tällainen muutos tapahtunut, viittaamalla päivämäärään, jolloin tätä käytäntöä on viimeksi päivitetty. Alustan käyttö muutosten jälkeen merkitsee niiden hyväksymistä.

 

Jos päätämme milloin tahansa käyttää henkilötietoja muihin kuin keräyshetkellä ilmoitettuihin tarkoituksiin, ilmoitamme sinulle mainitun päätöksen sähköpostitse edellyttäen, että meillä on sähköpostiosoitteesi. Jos suostumustasi tarvitaan, sinulla on mahdollisuus valtuuttaa tai ei näitä uusia tarkoituksia.

 

Jos jokin tämän tietosuojakäytännön lausekkeista poistetaan tai sitä pidetään mitättömänä, tämä ei vaikuta muihin ehtoihin, jotka pysyvät täysin pätevinä ja voimassa ajoittain voimassa olevien säännösten mukaisesti.

01 maaliskuu 2022

English | Tarkoituksiin