English | Norsk

Mitula Trovit Nuroa Nestoria Globaliza Kleding NL Fashiola icasas

Personvernerklæring

Dette er en engelsk oversettelse. I tilfelle avvik mellom den engelske og den oversatte, vil den engelske versjonen seire.

 

Hos Lifull Connect forstår vi viktigheten av personopplysninger for våre brukere og kunder. Vi er forpliktet til dine personvern- og databeskyttelsesrettigheter.

 

Denne personvernerklæringen beskriver behandlingen av personopplysninger som er gitt eller samlet inn på nettstedene og applikasjonene (“plattformen”) der denne personvernerklæringen publiseres eller omdirigeres til. Denne personvernerklæringen er i samsvar med gjeldende lovgivning på de stedene vi opererer. I noen tilfeller kan vi inkludere ytterligere personvernerklæringer som er spesifikke for visse regioner.

 

Disse retningslinjene forklarer formålene som personopplysningene dine kan behandles for av plattformen. Vennligst les dette nøye. Ved å bruke plattformen eller en tjeneste som er avledet fra den, samtykker du i at du har blitt informert om bruken vi gjør av personopplysninger som samles inn.

 

Disse retningslinjene gjelder ikke for andre grupper av registrerte som ikke er inkludert i den.

Lifull Connect er dannet av forskjellige selskaper og merker. Denne personvernerklæringen utstedes på vegne av gruppen av selskaper som er en del av Lifull Connect, så når vi nevner “Lifull Connect”, “vi”, “oss” eller “vår” i denne personvernerklæringen, refererer vi til det relevante selskapet til Lifull Connect som er ansvarlig for å behandle dataene dine. Behandlingsansvarlig vil variere avhengig av landet og merkevaren som leverer tjenestene eller samler inn dataene. Du finner den tilsvarende behandlingsansvarlige i våre portaler Juridisk merknad eller våre aggregatorer Juridisk merknad.

 

Våre merker er oppført her: her.

 

Hvis du har spørsmål angående denne personvernerklæringen, kan du kontakte vår databeskyttelsesansvarlige (DPO) her.

Lifull Connect vil få tilgang til følgende personopplysninger:

 

  1. a) Personopplysninger gitt frivillig av brukere:
  • Navn
  • Telefonnummer
  • Innstillinger
  • E-postadresse
  • Type varsler som skal mottas
  • Favorittegenskaper
  • Geolokasjon, bare hvis brukeren aktiverer dette alternativet på enheten sin.
  • Alle personopplysninger som sendes direkte til Lifull Connect

 

  1. b) Personopplysninger gitt frivillig av agenter utviklere eller fagfolk:
  • Fullt navn
  • Fullstendig adresse/forretningsregistrert adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Faktureringsinformasjon
  • Andre kontaktdetaljer (Whatsapp ID, Linje-ID, Skype ID, Messenger ID, Wechat ID og/eller nettadresse).
  • Geolokasjon, bare hvis agenten aktiverer dette alternativet på enheten sin.
  • Alle personopplysninger som sendes direkte til Lifull Connect

 

  1. c) Personopplysninger gitt frivillig av eiere:
  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Eiendomsdetaljer (når du publiserer en annonse): total eller delvis adresse, bilder / videoer, beskrivelse og egenskaper, kontaktinformasjon (Whatsapp ID, Linje-ID, Skype ID, Messenger ID, Wechat ID) og / eller nettadresse.

 

  1. d) Personopplysninger som automatisk samles inn av Lifull Connect:

 

Når du samhandler med nettstedet vårt, kan vi automatisk samle inn tekniske data om utstyret ditt (IP-adresse, enhetsdetaljer) , surfehandlinger og mønstre. Vi samler inn disse personopplysningene ved hjelp av informasjonskapsler, serverlogger og andre lignende teknologier. Vi kan også motta tekniske data om deg hvis du besøker andre nettsteder som bruker våre informasjonskapsler:

  • Enhetsdata: operativsystem, versjon eller unike ID-er. I eksempel navnet på movilnettverket som brukes av enheten.
  • Geolokasjonsdata: Bare i tilfelle du autoriserer bruken.  Geolokasjon kan bestemmes av IP-adresse, GPS, Wi-Fi-tilgangspunkter og movil-tjenestetårn. I alle fall vil den bli brukt til å aktivere noen funksjoner som er nødvendige for å levere tjenestene og i noen tilfeller for å levere annonser relatert til posisjonen din.
  • Navigasjonsdata: informasjon om aktiviteten din på nettstedene våre, som kan omfatte nettsteder der du får tilgang til nettstedene våre, søk gjort, dato og time for besøkene, interaksjon med annonser, varsler opprettet og besøksvarighet. Med denne informasjonen kan vi foreslå annonser eller produkter som ligner på dem du lette etter, og tilpassede annonser som vises til deg.

 

I tilfelle du brukte en profil på sosiale nettverk til (for eksempel Facebook eller Google) for å opprette en konto på nettstedene våre:

 

Dette er helt frivillig og vil antyde at i tillegg til brukernavnet ditt i det tilsvarende sosiale nettverket vil vi kunne få tilgang til andre personopplysninger under profilen din, som adresse, navn, identifikator, kjønn, bilde, kontakter, grupper, preferanser og hobbyer og andre data, alltid i henhold til personverninnstillingene dine på det nettverket. I alle fall vil vi bare få tilgang til disse dataene du har autorisert disse enhetene til å dele med oss og bare for de samme formålene som om du registrerer deg direkte hos oss. Informasjon om dette vil bli gitt til deg før du registrerer deg gjennom dette alternativet, men vi anbefaler deg å lese nøye Vilkår og betingelser for disse plattformene før du gir autorisasjon til oss. Uten minimumsinformasjon kan vi ikke opprette en brukerkonto.

 

Registrering i våre tjenester er helt frivillig, men for a), b) og c) er noen felt obligatoriske og bør leveres for å kunne levere våre tjenester. Hvis det ikke tilbys, vil vi ikke kunne levere tjenestene. Disse feltene merkes vanligvis med en stjerne, eller en advarsel vil informere om dette.

Dine personopplysninger vil bli behandlet for de formålene som er beskrevet i disse retningslinjene Disse retningslinjene er basert på gjeldende lov, valg og kontroller som gjelder for deg. Vi kan bruke informasjonen som samles inn fra deg, eller fra enheter tilknyttet deg, til å:

  • registrere deg som bruker og opprette kontoen din.
  • tjenestene våre, i henhold til juridisk merknad og gjeldende vilkår og betingelser eller de som kan etableres i fremtiden med hver av brukerne.
  • svare på konsultasjoner eller informasjonsforespørsler fra brukere/agenter/eiere.
  • laste opp annonser fra agenter/eiere og publisere dem på våre nettsteder.
  • holde deg informert om våre tjenester, aktiviteter, prosjekter, oppdateringer og nye nettsider eller applikasjonsfunksjoner ved hjelp av varsler / nyhetsbrev sendt via e-post og / eller andre elektroniske midler.
  • tilpasse innhold og opplevelser. Informasjonen du oppgir vil tillate oss å generere brukerprofiler for å kunne tilby deg annonser, produkter eller tjenester fra Lifull Connect eller våre partnere på en personlig måte.
  • drive, forstå, optimalisere, utvikle eller forbedre våre nettsteder, produkter, tjenester og drift.
  • oppdage, undersøke og forhindre aktiviteter som kan være i strid med retningslinjene våre eller anses som ulovlige.
  • administrere din deltakelse i en konkurranse eller premie.
  • publisere kommentarene dine (der det er aktuelt) hvis du er en registrert bruker.

Lifull Connect kan behandle personopplysningene dine på følgende juridiske grunnlag:

  • Hvis det er nødvendig i forbindelse med kontraktsmessige bberibber: administrere kontoene og levere våre tjenester.
  • For å overholde en juridisk forpliktelse som gjelder for Lifull Connect.
  • Legitim interesse for å holde deg informert om Lifull Connect-produkter og -tjenester og sende all form for kommunikasjon ved hjelp av kontaktinformasjonen som er oppgitt.
  • Basert på ditt gitte samtykke for å holde deg informert om Lifull Connect-produkter og -tjenester og for å sende kommunikasjon av interesse ved hjelp av kontaktinformasjonen som er oppgitt.

Lifull Connect vil bare dele dine personopplysninger med andre enheter i følgende tilfeller:

  • Eiere, annonsører og agenter
  • Portaler eller plattformer som publiserer annonser
  • Når du ber om en tjeneste og/eller mer informasjon via kontaktskjemaet som er gjort tilgjengelig for dette formålet.
  • Hvis du legger ut et tillegg på plattformene våre, vil kontaktinformasjonen din (gitt til oss) samt informasjon om eiendommen eller produktet som er inkludert på tillegget bli publisert, og alle våre besøkende og brukere vil ha tilgang til det.
  • For resten av formålene vil dine personopplysninger ikke bli delt, solgt eller avslørt. Likevel kan personopplysningene dine bli kommunisert til tilsynsmyndigheter eller andre tredjeparter i henhold til gjeldende lov.
  • I tillegg, og der det er aktuelt hvis du ber om portabiliteten til dataene dine, vil vi formidle dem til mottakeren som du indikerer

 

Dessuten, avhengig av formålet med å samle inn dine personopplysninger kan nås av:

  • Tredjeparts tjenesteleverandører som kan behandle personopplysninger i henhold til instruksjonene fra Lifull Connect, ved å anvende de nødvendige sikkerhetstiltakene for å sikre at vi kan dele personopplysninger i henhold til den rettskraftige personvernloven. Vi er avhengige av blant annet tredjepartsleverandører for å være vertskap for data, sende elektronisk kommunikasjon eller for generell støtte og utvikling.
  • Andre selskaper i Lifull Connect-gruppen, i henhold til vår legitime interesse, for interne ledelsesproblemer, underlagt gjeldende personvernlovgivning.

 

Du kan utøve følgende rettigheter, alltid i henhold til gjeldende databeskyttelseslover:

  • Retten til å be om tilgang til dine personopplysninger: du kan spørre Lifull Connect om behandlingen av dine personopplysninger og få tilgang til disse
  • Retten til å slette dine personopplysninger
  • Retten til å korrigere personopplysningene dine i tilfelle de er unøyaktige eller ufullstendige
  • Retten til å trekke tilbake samtykket ditt. Tilbaketrekking av samtykke skal ikke påvirke lovligheten av behandlingen basert på samtykke før det trekkes tilbake
  • Sende inn en klage til tilsvarende databeskyttelsesmyndighet i ditt land og/eller område
  • Retten til portabilitet av personopplysningene: Hvis du ønsker å få dine personopplysninger behandlet av en annen behandlingsansvarlig, vil Lifull Connect muliggjøre overføring av dine personopplysninger til den nye behandlingsansvarlige indikert
  • Retten til å be om en begrensning av behandlingen av dine personopplysninger
  • Retten til å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger
  • Retten til ikke å være underlagt en beslutning basert utelukkende på automatisert behandling av dine personopplysninger

 

I alle fall vil alle personopplysninger knyttet til brukerens konto, samt all informasjon og/eller innhold som er inkludert i den tilsvarende profilen, bli fjernet samtidig som brukeren utøver retten til sletting. Videre, hvis brukeren utøver retten til sletting i forbindelse med personopplysninger som er nødvendige for å levere tjenestene på plattformen, vil Lifull Connect bli tvunget til å avslutte sitt forhold til brukeren og skal derfor avslutte abonnementet på brukeren, som ikke vil ha rett til å sende inn noe krav i denne forbindelse. Sletting vil bli utført uten at det berører forpliktelsen til blokkeringen som er angitt i enkelte databeskyttelsesforskrifter.

 

Brukere kan utøve sine rettigheter ved å sende en skriftlig kommunikasjon til Lifull Connects bedriftsadresse angitt på våre portaler Juridisk merknad eller våre aggregatorer Juridisk merknad eller ved hjelp av dette skjemaet, inkludert på forespørsel en kopi av ID-kortet eller tilsvarende identifikasjonsdokument.

 

Viktig: Vær oppmerksom på at noen rettigheter som er nevnt ovenfor, kanskje ikke gjelder for deg på grunn av gjeldende personvernlovgivning. I så fall, hvis du utøver en rettighet som ikke gjelder, vil vi ikke kunne fortsette med den. Sjekk dine gjeldende rettigheter på forhånd for å unngå ulemper.

  • Lifull Connect har sikkerhetstiltak på plass for å forhindre at personopplysningene dine ved et uhell går tapt, brukes eller åpnes på en uautorisert måte, eller feilaktig endres eller avsløres. I tillegg begrenser vi tilgangen til personopplysningene dine til de tredjepartene som bare trenger å behandle denne informasjonen av forretningsmessige årsaker. I disse tilfellene sørger vi for at personopplysningene dine blir behandlet etter våre instruksjoner, og beskyttet av taushetsplikten.
  • For å beskytte deg har vi innført prosedyrer for å oppdage eventuelle sikkerhetsbrudd, og vi vil varsle deg og enhver gjeldende personvernregulator om eventuelle brudd etter behov og i samsvar med våre juridiske gjeldende forpliktelser. Til tross for flittig implementering av slike tiltak, må brukeren imidlertid vite at Internett-sikkerhetstiltak ikke er ugjennomtrengelige.

Lifull Connect vil behandle personopplysningene dine så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som er angitt i denne personvernerklæringen, og vil beholde dataene dine i henhold til gjeldende lover og forskrifter.

 

Kriteriene vi følger i denne forbindelse bestemmes av:

  • Formålet med behandlingen av personopplysningene som samles inn og overholder formålet. Dette betyr at vi beholder dataene dine mens de er aktive og til du kansellerer kontoen din.
  • Årsakene til innsamlingen av personopplysningene: Du kan for eksempel når som helst trekke tilbake samtykket ditt.
  • Obligatoriske lagringstider i henhold til kontraktsmessige og forskriftsmessige bestemmelser.

 

Vær oppmerksom på at Lifull Connect i noen tilfeller har plikt til å oppbevare visse personopplysninger til brukerne i en ekstra periode, avhengig av personvernforskriften som gjelder.

Fagfolk som arbeider med Lifull Connect som på noen måte kan gripe inn i tjenestene som tilbys brukeren, forplikter seg til ikke å avsløre eller bruke informasjonen de kan få tilgang til. Under alle omstendigheter vil all informasjon gitt av brukeren bli ansett som konfidensiell og kan ikke brukes til andre formål enn administrasjonen av brukerens konto og / eller tjenestene som er engasjert med Lifull Connect (hvis noen). I denne forbindelse forplikter vi oss til ikke å utlevere informasjon om brukeren med mindre det er lovpålagt.

Lifull Connect opererer globalt, derfor vil det i noen tilfeller være nødvendig å overføre personopplysningene dine til tredjeland for driftsformål. Vi kan overføre dine personopplysninger til:

  • Lifull Connect-gruppeenheter du finner i vår juridiske merknad
  • Tjenesteleverandører vi trenger for å gi dataene dine

 

I alle fall vil vi bare overføre minimum nødvendige data for å overholde formålene som er angitt i denne personvernerklæringen.

 

Hvis du er bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) og dataene dine overføres utenfor EØS, vil vi:

 

Behandle dine personopplysninger på et territorium som EU-kommisjonen har bestemt seg for å gi et tilstrekkelig beskyttelsesnivå, ellers vil vi sikre at det gis tilstrekkelige garantier for å beskytte dine personopplysninger som EUs standard kontraktsklausuler, bindende selskapsregler (BCR), etiske retningslinjer eller lignende juridiske mekanismer som gjør at vi kan overføre personopplysningene dine med et tilstrekkelig beskyttelsesnivå. Du kan be om ytterligere informasjon om mekanismene som brukes til vår databeskyttelsesansvarlige, til og med en kopi av kontraktsklausulene som brukes, bare klikk her.

Vi vil verken samle inn eller behandle personopplysninger som kan være spesielt sensitive eller inkludert i den spesielle kategorien brukerpersonopplysninger, med mindre nevnte data er gitt eksplisitt. Spesielle kategorier av personopplysninger inkluderer informasjon relatert til rase/etnisitet, politiske meninger, religiøse, filosofiske eller lignende trosretninger, medlemskap i fagforeninger, genetiske data, biometriske data som brukes til eksklusive formål med identifisering av individ, helsedata, seksuell life eller seksuell orientering.

Plattformen er ikke designet for eller adressert til barn under seksten (16) år, som ikke kan bruke den uten tillatelse fra foreldre eller foresatte. I denne forbindelse samler vi ikke inn informasjon fra personer under nevnte alder med vilje. I alle fall, hvis foreldre eller foresatte mener at barna deres har gitt oss personopplysninger uten deres samtykke, bør de gi oss beskjed ved å skrive til her.

Vi forplikter oss til ikke å bruke personopplysningene dine til direkte markedsføringsformål uten ditt uttrykkelige forhåndssamtykke.

 

I tillegg, hvis vi har et forretningsforhold med deg, kan vi sende deg informasjon om våre produkter eller tjenester basert på våre legitime interesser.

 

Hvis du når som helst ønsker å slutte å motta kommersiell informasjon eller kampanjeinformasjon fra Lifull Connect eller tredjeparter, kan du når som helst avslutte abonnementet direkte fra markedsføringskampanjer gratis ved å kontakte oss her.  eller ved å trykke på avmeldingsknappen i preferansepanelet ditt, i brukerens konto. Du kan også bruke avmeldingsprosedyren i alle salgsfremmende meldinger mottatt fra Lifull Connect.

 

Vær oppmerksom på at selv om du bestemmer deg for ikke å abonnere, eller hvis du bestemmer deg for å avslutte abonnementet på å motta salgsfremmende e-poster eller nyhetsbrev, kan det hende vi må fortsette å kontakte deg i forbindelse med viktig informasjon av ikke-kommersiell karakter, for eksempel problemløsning, inaktivitet eller mangel på bruk, deteksjon og forebygging av feil eller generelt overholdelse av juridisk merknad og operasjonelle prosedyrer på plattformen.

Lifull Connect integrerer innholdet på de forskjellige rubrikkannonsenettstedene i plattformen vår og dirigerer kvalitetstrafikk til annonsene sine. Videre er vi i stand til å generere ekstra trafikk ved å sende riktig annonse til riktig bruker til rett tid, gjennom våre innfødte annonseringsprodukter. Vi bruker automatiserte beslutningsprosedyrer for å svare på valgene dine på plattformsøkemotoren, for å kunne levere tjenestene under juridisk merknad og tilby deg en kvalitet og tilfredsstillende tjeneste som er i samsvar med søket ditt.

 

Vi genererer også brukerprofiler. For å gjøre dette bruker vi informasjonskapsler (hvis du har gitt ditt samtykke) og lignende teknologier som lar oss samle inn informasjon om søkene du har gjort, annonsene eller seksjonene du har klikket på, de siste annonsene du har besøkt eller annonsene vi har vist deg på våre nettsteder. Med denne informasjonen kan vi for eksempel vise deg forslag som ligner på søkene dine eller besøkte annonser, eller for å vise deg personlig tilpassede annonser relatert til søkene dine. Vi kan også lagre din pseudonymiserte IP-adresse for å sende deg kommersiell kommunikasjon basert på hvor du befinner deg.

Plattformen inneholder lenker til andre typer nettsteder, applikasjoner eller plattformer som vi anser kan være potensielt informert og nyttig for deg. Husk imidlertid at vi verken støtter eller anbefaler innholdet og/eller tjenestene som tilbys der, og at vi ikke er ansvarlige for deres retningslinjer for personvern eller bruksvilkår. I denne forbindelse anbefaler vi at du leser personvernreglene for nettsteder du besøker. Husk at bestemmelsene i dette dokumentet bare gjelder for personopplysninger som samles inn og/eller behandles av Lifull Connect.

Vi vil bare bruke dine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen som gjelder på tidspunktet for innsamling av dine personopplysninger. Lifull Connect forbeholder seg retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst ved å publisere nevnte endringer på plattformen vår. Derfor anbefaler vi at du sjekker personvernreglene hver gang du går inn på plattformen. Du kan finne ut om en slik revisjon har funnet sted ved å referere til datoen da denne policyen sist ble oppdatert. Bruken av plattformen etter endringene innebærer aksept av dem.

 

Hvis vi når som helst bestemmer oss for å bruke personopplysninger til andre formål enn det som er angitt på innsamlingstidspunktet, vil vi kommunisere den nevnte beslutningen til deg via e-post, forutsatt at vi har e-postadressen din. I tilfelle ditt samtykke er nødvendig, vil du ha muligheten til å autorisere eller ikke de nye formålene.

 

Skulle noen av klausulene i denne personvernerklæringen bli eliminert eller betraktet som ugyldige, vil dette ikke påvirke resten av vilkårene og betingelsene, som skal forbli fullt gyldige og effektive i henhold til gjeldende forskrifter fra tid til annen.

English | Norsk