English | Svenska

Mitula Trovit Nuroa Nestoria Globaliza Kleding NL Fashiola icasas

Integritetspolicy

Det här är en engelsk översättning. Vid en diskrepans mellan den engelska och den översatta kommer den engelska versionen att råda.

 

På Lifull Connect förstår vi vikten av personuppgifter för våra användare och kunder. Vi är engagerade i dina rättigheter för integritet och dataskydd.

 

Denna integritetspolicy beskriver behandlingen av personuppgifter som tillhandahålls eller samlas in på de webbplatser och applikationer (“plattformen”) där denna integritetspolicy publiceras eller omdirigeras till. Denna integritetspolicy är i enlighet med gällande lagstiftning på de platser där vi är verksamma. I vissa fall kan vi inkludera ytterligare meddelanden om datasekretess som är specifika för vissa regioner.

 

Denna policy förklarar för vilka ändamål dina personuppgifter kan behandlas av plattformen. Läs detta noga. Genom att använda plattformen eller någon tjänst som härrör från den samtycker du till att du har informerats om hur vi använder personuppgifter som samlas in.

 

Denna policy är inte tillämplig på andra grupper av registrerade som inte ingår i den.

Lifull Connect bildas av olika företag och varumärken. Denna integritetspolicy utfärdas på uppdrag av den grupp av företag som ingår i Lifull Connect, så när vi nämner “Lifull Connect”, “vi”, “oss” eller “vår” i detta integritetsmeddelande hänvisar vi till det relevanta företaget Lifull Connect som ansvarar för att behandla dina uppgifter. Den personuppgiftsansvarige varierar beroende på land och varumärke som tillhandahåller tjänsterna eller samlar in data. Du hittar motsvarande personuppgiftsansvarig i våra portaler Juridiskt meddelande eller våra aggregators Juridiska meddelande.

 

Våra varumärken listas här: här.

 

Om du har några frågor om denna integritetspolicy kan du kontakta vårt dataskyddsombud (DPO) här.

Lifull Connect kommer att få tillgång till följande personuppgifter:

 

  1. a) Personuppgifter som lämnas frivilligt av användare:
  • Namn
  • Telefonnummer
  • Inställningar
  • E-postadress
  • Typ av aviseringar som ska visas
  • Favoritegenskaper
  • Geolokalisering, endast om användaren aktiverar det här alternativet på sin enhet.
  • Alla personuppgifter som skickas direkt till Lifull Connect

 

  1. b) Personuppgifter som tillhandahålls frivilligt av agenter utvecklare eller yrkesverksamma:
  • Fullständigt namn
  • Fullständig adress/företagsregistrerad adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress
  • Faktureringsinformation
  • Andra kontaktuppgifter (Whatsapp ID, Line ID, Skype ID, Messenger ID, Wechat ID och/eller webbadress).
  • Geolokalisering, endast om agenten aktiverar det här alternativet på sin enhet.
  • Alla personuppgifter som skickas direkt till Lifull Connect

 

  1. c) Personuppgifter som lämnas frivilligt av ägare:
  • Namn
  • Telefonnummer
  • E-postadress
  • Egenskapsinformation (vid publicering av en annons): total eller partiell adress, bilder/videor, beskrivning och egenskaper, kontaktuppgifter (Whatsapp ID, Linje-ID, Skype-ID, Messenger-ID, Wechat-id) och/eller webbadress till webbplatsen.

 

  1. d) Personuppgifter som samlas in automatiskt av Lifull Connect:

 

När du interagerar med vår webbplats kan vi automatiskt samla in tekniska data om din utrustning (IP-adress, enhetsinformation) , surfåtgärder och mönster. Vi samlar in dessa personuppgifter med hjälp av cookies, serverloggar och annan liknande teknik. Vi kan också få tekniska uppgifter om dig om du besöker andra webbplatser som använder våra cookies:

  • Enhetsdata: operativsystem, version eller unika ID: Till exempel namnet på det movil-nätverk som används av enheten.
  • Geolokaliseringsdata: Endast om du godkänner dess användning.  Geolokalisering kan bestämmas av IP-adress, GPS, Wi-Fi-åtkomstpunkter och movilservicetorn. I vilket fall som helst kommer det att användas för att aktivera vissa funktioner som behövs för att tillhandahålla tjänsterna och i vissa fall för att tillhandahålla annonser relaterade till din plats.
  • Navigeringsdata: information om din aktivitet på våra webbplatser, som kan inkludera webbplatser där du besöker våra webbplatser, sökningar, datum och timme för besöken, interaktion med annonser, varningar som skapats och besökstiden. Med den här informationen kan vi föreslå annonser eller produkter som liknar dem du letade efter och anpassade annonser som visas för dig.

 

Om du använde en social nätverksprofil för att (som Facebook eller Google) för att skapa ett konto på våra webbplatser:

 

Detta är helt frivilligt och kommer att innebära att vi dessutom till ditt användarnamn i motsvarande sociala nätverk kommer att kunna komma åt andra personuppgifter under din profil, som din adress, namn, identifierare, kön, bild, kontakter, grupper, preferenser och hobbyer och andra data, alltid enligt dina sekretessinställningar i det nätverket. Under alla omständigheter kommer vi endast att få tillgång till de uppgifter du har bemyndigat dessa enheter att dela med oss och endast för samma ändamål som om du registrerar dig direkt hos oss. Information om detta kommer att ges till dig innan du registrerar dig via det här alternativet, men vi rekommenderar att du läser noggrant villkoren för dessa plattformar innan du ger tillstånd till oss. Utan minimiinformation kan vi inte skapa ett användarkonto.

 

Att registrera sig i våra tjänster är helt frivilligt men för a), b) och c) är vissa fält obligatoriska och bör tillhandahållas för att tillhandahålla våra tjänster. Om de inte tillhandahålls kommer vi inte att kunna tillhandahålla tjänsterna. Dessa fält markeras vanligtvis med en asterisk eller en varning informerar om detta.

Dina personuppgifter kommer att behandlas för de ändamål som beskrivs i denna policy Denna policy är baserad på tillämplig lag, val och kontroller som är tillämpliga på dig. Vi kan använda informationen som samlas in från dig, eller från enheter som är associerade med dig, för att:

  • registrera dig som användare och skapa ditt konto.
  • tillhandahålla våra tjänster, i enlighet med det juridiska meddelandet och tillämpliga villkor eller de som kan komma att upprättas i framtiden med var och en av användarna.
  • svara på samråd eller förfrågningar om information från användare/agenter/ägare.
  • ladda upp annonser från agenter/ägare och publicera dem på våra webbplatser.
  • hålla dig informerad om våra tjänster, aktiviteter, projekt, uppdateringar och nya webbplatser eller applikationsfunktioner med hjälp av meddelanden/nyhetsbrev som skickas via e-post och/eller på annat elektroniskt sätt.
  • anpassa innehåll och upplevelser. Den information du tillhandahåller gör det möjligt för oss att generera användarprofiler för att kunna erbjuda dig annonser, produkter eller tjänster från Lifull Connect eller våra partners på ett personligt sätt.
  • driva, förstå, optimera, utveckla eller förbättra våra webbplatser, produkter, tjänster och verksamheter.
  • upptäcka, undersöka och förhindra aktiviteter som kan bryta mot våra policyer eller anses vara olagliga.
  • hantera ditt deltagande i en tävling eller ett pris.
  • publicera dina kommentarer (i förekommande fall) om du är registrerad användare.

Lifull Connect kan behandla dina personuppgifter på någon av följande rättsliga grunder:

  • Om det är nödvändigt i samband med avtalsenliga obbligationer: hantera kontona och tillhandahålla våra tjänster.
  • För att uppfylla en lagstadgad skyldighet som gäller för Lifull Connect.
  • Berättigat intresse av att hålla dig informerad om Lifull Connects produkter och tjänster och skicka alla typer av kommunikation med hjälp av de kontaktuppgifter som tillhandahålls.
  • Baserat på ditt givna samtycke att hålla dig informerad om Lifull Connects produkter och tjänster och att skicka meddelanden av ditt intresse med hjälp av de kontaktuppgifter som tillhandahålls.

Lifull Connect kommer endast att dela dina personuppgifter med andra enheter i följande fall:

  • Ägare, annonsörer och agenter
  • Portaler eller plattformar som publicerar annonser
  • När du begär en tjänst och/eller mer information via kontaktformuläret som görs tillgängligt för detta ändamål.
  • Om du lägger till på våra plattformar kommer dina kontaktuppgifter (som tillhandahålls oss) samt information om fastigheten eller produkten som ingår i tillägget att publiceras och alla våra besökare och användare kommer att ha tillgång till det.
  • För övriga ändamål kommer dina personuppgifter inte att delas, säljas eller lämnas ut. Dina personuppgifter kan dock komma att meddelas till tillsynsmyndigheter eller andra tredje parter enligt tillämplig lag.
  • Dessutom, och i förekommande fall om du begär att dina uppgifter ska kunna portabilitet, kommer vi att meddela dem till mottagaren som du anger

 

Dessutom, beroende på syftet med insamlingen kan dina personuppgifter nås av:

  • Tredjepartsleverantörer som kan behandla personuppgifter enligt Lifull Connects instruktioner, när de tillämpar lämpliga säkerhetsåtgärder som är nödvändiga för att säkerställa att vi kan dela personuppgifter enligt den verkställbara sekretesslagen. Vi förlitar oss bland annat på tredjepartsleverantörer för att vara värd för data, skicka elektronisk kommunikation eller för allmänt stöd och utveckling.
  • Andra företag i Lifull Connect-koncernen, enligt vårt berättigade intresse, för interna ledningsfrågor, med förbehåll för tillämplig integritetslag.

Du kan utöva följande rättigheter, alltid enligt tillämplig dataskyddslag:

  • Rätt att begära tillgång till dina personuppgifter: du kan fråga Lifull Connect om behandlingen av dina personuppgifter och få tillgång till dessa
  • Rätten att radera dina personuppgifter
  • Rätten att korrigera dina personuppgifter om de är felaktiga eller ofullständiga
  • Rätten att återkalla ditt samtycke. Återkallandet av samtycket ska inte påverka lagenligheten av behandling baserad på samtycke innan det återkallas
  • Lämna in ett klagomål till motsvarande dataskyddsmyndighet i ditt land och/eller din region
  • Rätten till portabilitet för personuppgifterna: om du vill att dina personuppgifter ska behandlas av en annan personuppgiftsansvarig kommer Lifull Connect att möjliggöra överföring av dina personuppgifter till den nya personuppgiftsansvarige som anges
  • Rätt att begära en begränsning av behandlingen av dina personuppgifter
  • Rätten att invända mot behandlingen av dina personuppgifter
  • Rätten att inte bli föremål för ett beslut som enbart grundar sig på automatiserad behandling av dina personuppgifter

 

Under alla omständigheter kommer alla personuppgifter som är kopplade till användarens konto, liksom all information och/eller innehåll som ingår i motsvarande profil, att tas bort samtidigt som användaren utövar rätten till radering. Om användaren utövar rätten att radera i samband med personuppgifter som är nödvändiga för att tillhandahålla tjänsterna på plattformen, kommer Lifull Connect dessutom att tvingas avsluta sin relation med användaren och ska därför avregistrera användaren, som inte har rätt att lämna in något som helst anspråk i detta avseende. Radering kommer att genomföras utan att det påverkar skyldigheten att blockera i vissa tillämpliga dataskyddsförordningar.

 

Användare kan utöva sina rättigheter genom att skicka en skriftlig kommunikation till Lifull Connects företagsadress som anges på våra portaler Legal Notice eller våra aggregators Legal Notice eller använda detta formulär, inklusive på begäran en fotokopia av ID-kortet eller motsvarande id-handling.

 

Viktigt: Observera att vissa rättigheter som ingår ovan kanske inte är tillämpliga på dig på grund av tillämplig dataskyddslagstiftning. I så fall, om du utövar en rättighet som inte är tillämplig kommer vi inte att kunna fortsätta med den. Kontrollera dina tillämpliga rättigheter i förväg för att undvika olägenheter.

  • Lifull Connect har säkerhetsåtgärder på plats för att förhindra att dina personuppgifter oavsiktligt förloras, används eller nås på ett obehörigt sätt, eller felaktigt ändras eller avslöjas. Dessutom begränsar vi åtkomsten till dina personuppgifter till de tredje parter som endast behöver behandla den informationen av affärsskäl. I dessa fall ser vi till att dina personuppgifter behandlas enligt våra instruktioner och skyddas av tystnadsplikten.
  • För att skydda dig har vi infört rutiner för att upptäcka eventuella säkerhetsöverträdelser och vi kommer att meddela dig och alla tillämpliga integritetsregulatorer om eventuella överträdelser som är lämpliga och i enlighet med våra lagstadgade tillämpliga skyldigheter. Trots det omsorgsfulla genomförandet av sådana åtgärder måste användaren dock veta att säkerhetsåtgärder på Internet inte är ointagliga.

Lifull Connect kommer att behandla dina personuppgifter så länge som det kan vara nödvändigt för att uppfylla de syften som anges i denna sekretesspolicy och kommer att behålla dina uppgifter enligt gällande lagar och förordningar.

 

De kriterier vi följer i detta avseende bestäms av:

  • Syftet med behandlingen av de personuppgifter som samlas in och efterlevnaden av syftet. Detta innebär att vi kommer att behålla dina uppgifter medan de är aktiva och tills du avslutar ditt konto.
  • Skälen till insamlingen av personuppgifterna: t.ex. kan du återkalla ditt samtycke när som helst.
  • Obligatoriska lagringstider enligt avtals- och regleringsbestämmelser.

 

Observera att Lifull Connect i vissa fall är skyldigt att behålla vissa personuppgifter om användarna under ytterligare en tid beroende på tillämpliga dataskyddsbestämmelser.

Yrkesverksamma som arbetar med Lifull Connect och som på något sätt kan ingripa i de tjänster som tillhandahålls användaren åtar sig att inte avslöja eller använda den information de kan få tillgång till. Under alla omständigheter kommer all information som tillhandahålls av användaren att betraktas som konfidentiell och får inte användas för andra ändamål än hanteringen av användarens konto och/eller de tjänster som används med Lifull Connect (om någon). I detta avseende åtar vi oss att inte lämna ut information om användaren om det inte är lagstadd.

Lifull Connect verkar globalt, därför kommer det i vissa fall att vara nödvändigt att överföra dina personuppgifter till tredjeländer för operativa ändamål. Vi kan komma att överföra dina personuppgifter till:

  • Lifull Connect-gruppenheter hittar du i vårt juridiska meddelande
  • Tjänsteleverantörer som vi behöver för att förse dina uppgifter med

 

Under alla omständigheter kommer vi endast att överföra de minsta nödvändiga uppgifterna för att uppfylla de syften som anges i denna sekretesspolicy.

 

Om du är bosatt i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) och dina uppgifter överförs utanför EES kommer vi att:

 

Behandla dina personuppgifter i ett område som Europeiska kommissionen har beslutat att tillhandahålla en adekvat skyddsnivå, annars kommer vi att säkerställa att adekvata garantier ges för att skydda dina personuppgifter såsom EU-standardavtalsklausuler, bindande företagsregler (BCR), uppförandekoder eller liknande rättsliga mekanismer som gör det möjligt för oss att överföra dina personuppgifter med en adekvat skyddsnivå. Du kan begära ytterligare information om mekanismerna som används för vårt dataskyddsombud, till och med en kopia av de avtalsklausuler som används, bara klicka här.

Vi kommer varken att samla in eller behandla några personuppgifter som kan vara särskilt känsliga eller inkluderas i den särskilda kategorin av användar personuppgifter, såvida inte nämnda uppgifter uttryckligen har tillhandahållits. Särskilda kategorier av personuppgifter omfattar information om ras/etnicitet, politiska åsikter, religiösa, filosofiska eller liknande övertygelser, medlemskap i fackföreningar, genetiska uppgifter, biometriska uppgifter som används uteslutande för identifiering av en individ, hälsodata, sexuell life eller sexuell läggning.

Plattformen är inte utformad för eller riktar sig till barn under sexton (16) år, som inte får använda den utan tillstånd från sina föräldrar eller vårdnadshavare. I detta avseende samlar vi inte in information från personer under denna ålder avsiktligt. Under alla omständigheter, om några föräldrar eller vårdnadshavare tror att deras barn har försett oss med personuppgifter utan deras samtycke, bör de meddela oss genom att skriva till här.

Vi förbinder oss att inte använda dina personuppgifter i direktmarknadsföringssyfte utan ditt uttryckliga förhandsgodkännande.

 

Dessutom, om vi har en affärsrelation med dig, kan vi skicka dig information om våra produkter eller tjänster baserat på våra legitima intressen.

 

Om du när som helst vill sluta ta emot kommersiell eller promotionaI-information från Lifull Connect eller tredje part, kan du avsluta prenumerationen direkt från marknadsföringskampanjer gratis genom att kontakta oss här.  eller genom att trycka på opt-out-knappen i din inställningspanel, i användarens konto. Du kan också använda opt-out-proceduren som tillhandahålls i alla kampanjmeddelanden som tas emot från Lifull Connect.

 

Observera att även om du bestämmer dig för att inte prenumerera eller om du bestämmer dig för att avsluta prenumerationen från att ta emot reklammeddelanden eller nyhetsbrev, kan vi behöva fortsätta att kontakta dig i samband med viktig information av icke-kommersiell natur, såsom problemlösning, inaktivitet eller brist på användning, upptäckt och förebyggande av fel eller, i allmänhet, överensstämmelse med plattformens juridiska meddelande och operativa förfaranden.

Lifull Connect integrerar innehållet på de olika klassificerade annonswebbplatserna i vår plattform och dirigerar kvalitetstrafik till sina annonser. Dessutom kan vi generera ytterligare trafik genom att skicka rätt annons till rätt användare vid rätt tidpunkt, genom våra inhemska reklamprodukter. Vi använder automatiserade beslutsförfaranden för att svara på dina val på plattformens sökmotor, för att tillhandahålla tjänsterna enligt det juridiska meddelandet och erbjuda dig en högkvalitativ och tillfredsställande tjänst som överensstämmer med din sökning.

 

Vi genererar också användarprofiler. För att göra detta använder vi cookies (om du har gett ditt samtycke) och liknande teknik som gör att vi kan samla in information om de sökningar du har gjort, annonserna eller avsnitten du har klickat på, de senaste annonserna du har besökt eller annonserna som vi har visat dig på våra webbplatser. Denna information gör det möjligt för oss att till exempel visa dig förslag som liknar dina sökningar eller besökta annonser eller visa dig anpassade annonser relaterade till dina sökningar. Vi kan också lagra din pseudonymiserade IP-adress för att skicka dig kommersiell kommunikation baserat på din plats.

Plattformen innehåller länkar till andra typer av webbplatser, applikationer eller plattformar som vi anser kan vara potentiellt informativa och användbara för dig. Tänk dock på att vi varken stöder eller rekommenderar innehållet och/eller tjänsterna som tillhandahålls däri och att vi inte är ansvariga för deras sekretesspolicyer eller användarvillkor. I detta avseende rekommenderar vi att du läser sekretesspolicyerna för alla webbplatser du kan besöka. Kom ihåg att bestämmelserna häri endast är tillämpliga på personuppgifter som samlas in och/eller behandlas av Lifull Connect.

Vi kommer endast att använda dina personuppgifter enligt integritetspolicyn som gäller vid tidpunkten för insamlingen av dina personuppgifter. Lifull Connect förbehåller sig rätten att när som helst ändra denna integritetspolicy genom att publicera nämnda ändringar på vår plattform. Därför rekommenderar vi att du kontrollerar sekretesspolicyn varje gång du går in i plattformen. Du kan avgöra om en sådan revidering har ägt rum genom att hänvisa till det datum då den här principen senast uppdaterades. Användningen av plattformen efter ändringarna innebär att de accepteras.

 

Om vi när som helst beslutar att använda personuppgifter för andra ändamål än vad som angavs vid insamlingstillfället, kommer vi att meddela nämnda beslut till dig via e-post, förutsatt att vi har din e-postadress. Om ditt samtycke behövs har du chansen att godkänna eller inte de nya syftena.

 

Om någon av klausulerna i denna integritetspolicy elimineras eller betraktas som ogiltig kommer detta inte att påverka resten av villkoren, som ska förbli fullt giltiga och effektiva enligt gällande bestämmelser från tid till annan.

den 1 mars 2022

English | Svenska